Günün her anına uyabilen, çok yönlü ve kullanışlı aksesuarlar her kadının sahip olması gereken koleksiyonlar arasında yer alıyor. Beyaz bir tişörtü bile havalı bir kombine dönüştüren aksesuarların görüntüdeki karizmayı ve şıklığı artırma gücü yadsınamaz! Önerilerimizle siz de oldukça şık bir grup aksesuara sahip olacaksınız.

Sade halkalar

Büyük halka küpelerin çağı sona erdi. İddialı ve güçlü bir kombinin olmazsa olmazı sayılan büyük tasarımların aksine yeni dönemde sade, küçük ve orta arasında boyutları değişen ve desenleri minimalist olan halka küpelerden mutlaka bir çift edinin.

Altın zincir kolye

Özellikle açık renkli ve sade tasarımlı tişört ya da gömleklerin hareketi artırmak için altın zincir kolyelerden farklı boylarda ve farklı kalınlıklarda gruplar oluşturabilirsiniz. Choker modelinde zincir kolyeyi, daha uzun alternatiflerle bir araya getirip zarif, şık ve biraz dikkat çeken bir görünüm yakalayın.

Üst üste yüzükler

Birkaç yüzük bir arada kullanmak bu kışın en dikkat çeken trendlerinden biri. Set halinde satılan yüzükleri satın alın ya da kendi gruplarınızı oluşturun, parmaklarınızda ışıl ışıl bir gösteri meydana gelsin. Özellikle taşlı ve büyük yüzükler yerine daha ince ve küçük taşlardan oluşan modelleri tercihe derseniz, daha fazla yüzükle fark yaratan görünümler oluşturabilirsiniz.

Kulak kelepçeleri

Bunlar bildiğimiz küpelerden çok farklı değil ama kesinlikle klasik tasarımlardan daha iddialı duruyorlar. Kulağı sarıp sarmalayan büyük modeller kadar incili, zarif ve gündüz ya da gece fark etmeden günün her saatinde kullanacağınız kadar şık, küçük modelleri de tercih edebilirsiniz.